VENDÉGKÖNYV
Kedves látogató!
Csak belépés után lehet hozzászólást írni a vendégkönyvbe!
Hozzászólások
Restás Péter
Ó a tábor! Már több mint két hete vége, de még mindig visszavágyom! Félelmetes élmény minden reggel egy teli szekrény játékra ébredni, amelyek "fenyegetõen" tornyosulnak a lelkes játékosok fölé. Mindez 4 napon keresztül. Még, még, még!
2012-05-14 11:20:52
Marksz Levente
Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat! Nekem is hatalmas élmény volt, még ma is a táborról álmodtam! :) Jó érzés, hogy volt értelme ennyit szervezkedni! Folyt.köv.
2012-05-04 10:48:53
Barna Adrienn
...és jajj! VinCZe, neked is köszi! Nem figyeltem eléggé méltató soraidra! :)
2012-05-03 11:13:15
Barna Adrienn
Köszönjük, Jim! Valóban az vitt mindent, ahogy nekem leosztottad a Boszorkány kártyát, s én elpusztíthattam az utolsó Vérfarkast! :) Az baj, ha a szervezõk is annyira, de annyira visszamennének???? Idõben és térben, persze, ha az Admirális jól választ és az ugráselõkészítõ is kész erre! Hamarost lesznek képek!! Elmúlt a II. JátsszMa! Tábor
2012-05-03 10:55:09
Hauszknecht Imre
Már második napja itthon vagyunk, és dolgozunk, de én fejben még mindig a hétvége eseményeit boncolgatom. Remek játékok, nagyon finom étkek, kiváló termálvíz, hendikepes csocsóasztal, rugalmas trambulin jellemezte a négy napot. De az egész semmit sem ért volna a KITÛNÕ társaság nélkül! (hogy Werewolf vezetési kvalitásaimat már ne is említsük :D ) "Egy szó, mint a száz a vége:" Köszönöm!
2012-05-03 10:31:18
Vincze Tamás
Köszönöm nektek az idei társastábor megszervezést és lebonyolítását! Ennél jobban sikerült programot nem is tudnék elképzelni. Remekül éreztem magam a hosszú hétvége minden másodpercében, ha lehetõség lenne rá, azonnal mennék vissza.

Köszönöm, hogy vagytok és csináljátok!
2012-05-03 10:04:35
Barna Adrienn
Köszönjük, Zoli! Örülök, hogy jól érezted magad, remélem, hogy lesz több hasonló programunk is még! Várunk majd a JátsszMa Klubba! 6-nál jóval több a lehetõség!! :) Kellemes Karácsonyt kívánunk, s persze sok játékos órát az Új Évben!
2011-12-22 14:39:21
Stettner Zoltán
Én utólag is szeretném megköszönni mindkét társasjátékos hétvégét - az októberit és a decemberit is. Mindkettõn ott voltam. (másodikon valószínû a Somát már az õrületbe kergethettem, mert annyi társas volt, hogy nem tudtam dönteni és legalább hattal kellett játszania velem :) )
Remélem egyszer végre eljutok a társasjátékos klubbotokba is! :)
Szóval még egyszer köszi mindent!

Üdv:
Zoli
2011-12-22 09:34:43
Barna Adrienn
Drágáim! Nagyon hízik a májam, gondolom Leventéé is! Köszönjük ezt a rengeteg dicséretet a szervezésre és az ételekre! Ügyes taktika a következõ maratoni társas-tábor szervezésének meglendítéséhez! ;) No jó! Lesz még ilyen vagy valami hasonló! ...HA lesz elég jelentkezõ?!?! :))))
2011-06-21 14:55:07
Hauszknecht Imre
Nagyon-nagyon remek lett a társashétvége. Sejtettem, hogy jó lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz a szervezés. Remek helyszín, nyugodt környezet, kiváló társaság, finom ebédek és természetesen mérhetetlenül sok játék. Mikor megyünk megint? :)
2011-06-16 11:26:16
karacsonyfa
Állat volt a társashétvége! A szervezõknek hála egy másodperc figyelmet sem kellett a játékról egyéb badarságokra áldoznunk. Párna a fejünk alá, remek étek a gyomrunkba. Legközelebb minimum egy nappal hosszabb legyen!!!! :)

Mamutvadászni pedig minél elõbb!

2011-06-15 19:04:46
Barna Adrienn
Köszönöm, VinCZe! Mi, szervezõk is jól éreztük magunkat... alvás-olvasás helyett Jaipur?! :) A szervezés nagy meló volt, de gördülékennyé tette ezt a 3 napot. Mamutvadászni még kellene egyet, nem? Jó pihenést, aludd ki magad!
2011-06-14 11:06:10
Vincze Tamás
A hétvégén lezajlott társasjáték tábor hatalmas élmény volt. Minden percét élveztem és a szervezés fantasztikus volt. Remélem minél hamarabb lesz rá alkalom, hogy megismételjük.
2011-06-14 04:11:23
Vincze Tamás
Rendszeres látogatója vagyok keddi társaskluboknak és csak pozitívan tudok nyilatkozni a légkörrõl. Az "i"-re a pontot fantasztikusan sikerült márciusi társasbajnokság tette fel. Az ott kialakult hangulatról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni és mindenkinek csak ajánlhatom és ajánlom is ezt a programot. A többirõl nem tudok nyilatkozni, mivel nincs gyermekem, de ahogy a "munkatársak"-at megismertem, ha lesz, akkor biztosan ide fogom hozni.
2011-03-29 22:37:28
Kovácsné Deák Erika
Köszönjük a pénteki rajzversenyt. Maradandó élményeket hagyott bennünk. Mindenkinek ajánjuk ezt az élményteli versenyt. Az eredmény hirdetésnél nem csak a nyertesek kaptak ajándékot, hanem mindenki, aki leadott egy munkát és eljött. Én csak ajánlani tudom ezt a szép élményt.
2010-09-28 13:25:52
Barna Adrienn
Kedves Orsi!

A rajzpályázat kiírása szerint is a szavazatok adják a nyerteseket. Aki beküldte a munkáját, az feltehetõen tudta ezt . Különdíjat szándékunkban áll kiosztani, pontosan az említett ok miatt. Elképzelésünk szerint ez az ajándéktárgyakban sem jelent majd különbséget. Ugyanakkor nehéz így is igazságot tenni, mivel mûvészeti oktatási intézmény diákjai is adtak be alkotásokat, akiket természetesen ugyanúgy érintett a pályázat. Eredetileg is annyi volt a tervünk, hogy összehozzuk a közösséget, nem szeretnénk valódi versenyt kreálni a gyerekek között. Köszönjük az észrevételt, s várunk szeretettel a záró rendezvényen pénteken 17 órakor!
2010-09-22 13:20:03
papp orsolya
Gratulálok a honlaphoz!
Egy észrevétel: a rajzpályázat eredményét a szavazatok adják? Jó lenne egy szakmai döntés is, mert elnézve a szavazatokat, nem a legjobb rajzoknak van nagy ismerõsi hátszele! Nekem semmi közöm a rajzokhoz, még ismerõs sincs köztük. Pártatlan szemlélõként mondom, hogy nem a legjobb rajzok kapták eddig a legtöbb szavazatot! Orsi
2010-09-22 08:43:34
Varga Anita
Sziasztok!
Nagy örömömet jelent számunkra a Társasjáték klub, amely mindenkinek hasznos,komplex személyiségfejlesztõ szabadidõs elfoglaltság a mai "interaktív" világban! Nagyon jó kis közösség alakult ki, "kisfiam" várja a keddi napokat! Különösen jónak tartom, hogy gondolkodtató, logikai játékok közül lehet választani, új stratégiai társasjátékok megtanulására, kipróbálására van lehetõség! Sok keresgélés után sikerült rátalálnunk erre az egyetlen és legjobb lehetõségre a városban, igazi élmény! Ajánlani tudom mindazoknak, akik szeretnék megélni az együtt játszás örömét! Nagyon köszönöm Leventééknek és további jó "munkát" kívánok!
Varga Anita
2010-07-26 22:01:36
Máté Rita
A gyermek fejlõdése, emberré érése igazán nem mindennapi folyamat!Ennek a folyamatnak nem is lehetne jobb részese, mint a Bendegúz Gyermekzug!
Köszönöm Adriennek és Leventének, hogy lehetõséget teremtettek és így kisfiam számára is biztosítják a gondtalan, játszva tanuló, közösségformáló "gyermekéveket" és segítenek felkészíteni a "nagybetûs életre"!
2010-07-26 17:06:51
Eszenyi Tóth Cecília
Nagyon tetszik a honlap! Gratulálok!
Sajnálom, hogy még személyesen nem jutottunk el a Gyermekzug-ba, de elég messze lakunk. Kár, hogy nálunk nincs hasonló hely.
Telefonon és e-mailben már sok segítséget kaptam Adrienntõl gyermekgondozással, neveléssel kapcsolatban. Köszönöm!
További jó munkát és sok sikert a csapatnak!

Cili
2010-07-07 12:27:10
Barna Adrienn
Kedves Látogatóink!
Örömmel fogadjuk vendégkönyvünkben (is) véleményüket szolgáltatásainkról, a honlapról vagy bármely velünk kapcsolatos dologról! A késõbbiekben elégedettségi kérdõív kitöltésére is lehetõséget biztosítunk regisztrált tagjainknak. Minden építõ jellegû kritikát és dícséretet szívesen fogadunk!
A Bendegúz-Gyermekzug csapata
2010-06-03 12:32:59