BEMUTATKOZÁS
Rólunk

Küldetésünk!

Barna AdriennA Bendegúz-Gyermekzug csapata célként tûzte ki maga elé, hogy megszerzett és tapasztalatokkal bõvített szaktudását minél magasabb színvonalon állítsa a családok szolgálatába. Tudjuk, milyen nagy jelentõséggel bír, ha egy szülõ, nagyszülõ illetve hozzátartozó ügyeinek intézése idejére "másokra" bízza gyermekét, unokáját, rokonát. A mi gyermekzugunkban nem csupán felügyelünk gyermekére, de közben olyan foglalkozásban lesz része nálunk, amely épülését szolgálja: manuális, ritmikai, verbális és mozgásfejlesztésben. Mindezt kérheti nálunk bárki egyénre szabottan is, amellyel célzottan az adott gyermek speciális fejlesztése kezdõdik meg.

Célunk, hogy a gyermekek mentális és mozgásos fejlesztésével több olyan problémát elõzzünk meg, amely csak késõbb jelentkezne, a gyermek iskolás illetve serdülõ korában. A szem-kéz koordináció, a manuális-, verbális készségek és térészlelés, jobb-bal differenciálás fejlesztésével olyan problémák elõzhetõk meg, vagy csökkenthetõk, mint az írás-, olvasászavar, magatartásproblémák, társadalmi beilleszkedési nehézségek, stb. Iskoláskorú gyermekeknek serdülõ-tanácsadással igyekszünk segítséget nyújtani a tanuláshoz, avagy szociális problémáinak megoldásához.

Marksz LeventeKüldetésünknek tekintjük továbbá a szülõk gyermekvárásra, csecsemõgondozásra és gyermeknevelésre történõ felkészítését, amellyel csökkenthetõ a problémák kialakulásának esélye.

Felnõtteket rekreációs programként Társasjáték klubbot indítottunk, probléma esetén egészségfejlesztési tanácsadással várjuk õket. A Bendegúz-Gyermekzug csapatának elsõdleges célja, hogy a család minden tagjának lehetõséget teremtsen arra, hogy jól érezze magát bõrében, s a lehetõségekhez mérten a legkevesebb problémával kelljen egyedül szembenézni a mindennapok során.