Erdei karika dobáló – Ügyességi játék – Ann – DJ02044

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900020443 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Vidám Djeco gyűrűdobálós játék erdei témájú fából. A Djeco gyűrűdobáló játék két részből áll, amelyek könnyen összeállíthatóak egy keresztté, amelynek oldalain négy állat, középen pedig egy fa található. A játék lényege, hogy a gyűrűket az állatok és a fa után kell dobni, hogy minél több pontot szerezzünk, ahol az állatok 10 pontot, a fa pedig 50 pontot ad. A játék csak akkor válik még szórakoztatóbbá, ha elég ügyes leszel ahhoz, hogy az állatok távolsága hosszabb legyen. A készletet egy praktikus táskában szállítjuk, így könnyen összecsomagolható és szállítható. Ajánlott életkor: 4 éves kortól Az Erdei karika dobáló egy igazán szórakoztató és kihívást jelentő játék, amelynek célja, hogy minél több pontot szerezzünk a gyűrűk céltáblára dobásával. A játékot két részből álló kereszttel játszhatjuk, amelynek négy oldalán állatok, középen pedig egy fa található. A játék egyszerű, de nagyszerű: csak dobni kell a gyűrűket a céltáblára, és minél több pontot szerezni. Az állatok 10 pontot érnek, míg a fa 50 pontot ad. A játék még izgalmasabbá válik, ha ügyesen dobunk, hogy az állatok távolsága nehezebb legyen. A játékot bárhol játszhatjuk, otthon vagy akár a szabadban, és akár egyedül vagy barátokkal is lehet játszani. Az Erdei karika dobáló játék tökéletes választás minden korosztály számára, ajánlott életkor 4 éves kortól. A játék kiválóan fejleszti a kézügyességet és a koordinációs képességeket, miközben mókás kihívást jelent az egész család számára. A játék könnyen összeállítható és szállítható, praktikus táskában kapható, így bárhová magunkkal vihetjük. A Djeco márka biztosítja a minőséget és a tartósságot, a játék anyaga pedig környezetbarát fából készült. Az Erdei karika dobáló játék elnyerte a Djeco minőségi díját, amely azt jelzi, hogy a termék magas minőségű és kiválóan szórakoztató. Ha szeretnél egy vidám és kihívást jelentő játékot, amelyet bárhol játszhatsz és amely kiválóan fejleszti a kézügyességet, akkor az Erdei karika dobáló a tökéletes választás számodra!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei karika dobáló – Ügyességi játék – Ann – DJ02044 lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Téri tájékozódás - Hasonló termékek: Ugrálókötél – Rosita – Djeco, Állatos célbadobó – Fa ügyességi játék – Kyyänimo – DJ02040, Rakétás papírsárkány – Papírsárkány – Rocket – DJ02158, Pasztel hintaló kivehető támasztékkal – Rocking horse with removable arch – Djeco – DJ06132