Fa állatos párosító – Szín, forma egyeztető – Arbramix – DJ01626

5 990 Ft

Cikkszám: 3070900016262 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fa állatos párosító – Szín, forma egyeztető – Arbramix – DJ01626 Az Arbramix Fa állatos párosító egy fantasztikus játék a kisgyermekek számára, amely fokozza a koncentrációt és a szem-kéz koordinációt. A játék 18 puzzle-darabból áll, amelyekkel különböző állatokat lehet összerakni. Ezek az állatok különböző színekkel vannak jelölve, így a gyermekek fejleszthetik a színek felismerését és az egyeztetést. A játékban szabadon lehet kombinálni a darabokat, így a fantázia és a kreativitás is fejlődik a kisgyermekekben. Az Arbramix Fa állatos párosító 2 éves kortól ajánlott és akár 6 játékos is játszhat egyszerre. Az FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező fából készült játék környezetbarát és biztonságos az egészségre nézve. A játék kis mérete miatt könnyedén hordozható, így bárhová magunkkal vihetjük, és a gyermekek bármikor játszhatnak vele. A játékmenet egyszerű és könnyen érthető, így a kisgyermekek könnyedén el tudják kezdeni játszani és élvezni a játékot. Az állatok összerakása és párosítása segít a gyerekeknek fejleszteni a memóriájukat és a szem-kéz koordinációjukat. Az Arbramix Fa állatos párosító tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik fejlődjenek és szórakozzanak egyidejűleg. Az Arbramix Fa állatos párosító több díjat is elnyert, beleértve a Német Játékdíjat. Ez azt mutatja, hogy a játék magas minőségű és szórakoztató a gyermekek számára. Ha szeretnél egy kreatív és fejlesztő játékot vásárolni a gyermekednek, akkor az Arbramix Fa állatos párosító a tökéletes választás. Vásárold meg még ma és garantáltan elnyeri a gyermeked tetszését!

Gyakori kérdések

Ár a Fa állatos párosító – Szín, forma egyeztető – Arbramix – DJ01626 lhaj 5990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Cicák gyöngyben – Gyöngyfűző – Kitty cats, Mesebeli virágok és gyöngyök – Ékszerkészítő szett – Pearls and flowers – Djeco, Teki – Bébi rágóka- BabyTorti – Djeco, Tiou ékszer boltja – Zenélő ékszerdoboz – Tinou shop – Djeco – DJ06084