Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – Djeco – DJ01676

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900016767 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mutasd meg, mennyire vagy kreatív! Rakd ki az állatfejeket az instrukciók alapján, vagy kreálj új, vicces állatokat a kiegészítők segítségével! A Djeco Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – DJ01676 egy fantasztikus játék, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét. Ez a kreatív és szórakoztató kirakó játék, amellyel különböző állati arcokat lehet alkotni és hagyományos vagy akár tréfás változatokat is készíthetünk. Az állatok kialakításához használjuk a tartozékokat és a 20 db kártyát, amelyek különböző állati arcképekkel vannak ellátva, így segítenek a gyerekeknek az alkotásban. A játék célja, hogy megalkossuk a lehető legtöbb állatot az elérhető alkatrészekből. A játékot 2 éves kortól ajánljuk, így már kiskorban elkezdhetjük fejleszteni a képzeletet és a kreativitást. Ez a játék remek lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek a saját tempójukban és az egyéni elképzeléseik szerint alkossanak. A Djeco Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – DJ01676 játék ideális választás a szülők számára, akik szeretnék fejleszteni a gyermekeik képzelőerejét és kreatív készségeit. A játék alkalmas egyedül játszásra, de akár több gyerekkel is lehet játszani, ami segít az interakció fejlesztésében és az egymás közötti kommunikációban is. A Djeco márka mindig is kiemelkedő minőségű és kreatív játékokat kínált, ezért nem meglepő, hogy a Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – DJ01676 játék is megnyerte a szülők és a gyerekek bizalmát. A termék elnyerte a Jouet Star díjat, ami még inkább bizonyítja a Djeco minőségét és kreativitását. Ha szeretnéd, hogy gyermekednek olyan játéka legyen, amely fejleszti a képzeletet és a kreativitást, akkor a Djeco Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – DJ01676 kiváló választás lehet. Ne habozz, vásárolj most és élvezd a játék örömét és előnyeit!

Gyakori kérdések

Ár a Vicces állatfejek – fa formakereső – Creafaces – Djeco – DJ01676 lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: A kert fényei – Homoszóró – Garden lights – Djeco – DJ08680, Népszerű rajzok lépésről lépésre – Step by step – Joséphine and Co – Djeco, Kis barátok memória – -Memória játék – Memo Little friends – DJ08184, Betű gyűjtemény – Domború matrica 122 db – Alphabet stickers – DJ09078